Tag - The Versatile Blogger Award

Hello girls (& Petru 'cuz I know you will read this :)) )!
Am primit de curand acest tag de la Alice dar, abia azi am reusit sa imi misc fundul si sa il fac :D. Multumesc draga Alice pentru ca m-ai nominalizat! Si acum sa trecem la treaba :D.


Regulile sunt:

1. Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat.

2. Include link-ul catre blogul respectiv.
3. Selecteaza 15 bloggerite pe care le-ai descoperit recent sau pe care le urmaresti constant.

4. Lasa un link la ultima lor postare pentru a le anunta.

5. Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine (bifat).

Asa... 7 lucruri despre mine...
1. Nu stiu daca sa o iau ca pe o calitate sau ca pe un defect dar sunt cam perfectionista in ceea ce fac :D. Cand am ceva de facut sau lucrez la ceva, nu ma las pana nu imi iese ca-lumea. Ma chinui destul de mult, si daca nu imi iese nicicum mai am un pic si intru in depresie :)).

2. Sunt o persoana destul de retrasa, inchisa in mine, timida si toate cele :)). Pe blog imi este mai usor sa scriu dar cand sunt intr-un grup de exemplu, o a ma vedeti probabil doar stand si ascultand conversatiile celor din jur :)). Chiar si cand sunt cu o singura persoana pe care nu prea o cunosc nu vorbesc mai deloc :D.

3. Am prostul obicei sa imi rup buzele... si de multe ori nici nu imi mai dau seama cand am ajuns cu mana la gura :)). Asta e unul din motivele pentru care sunt dependenta de strugurele. Le tin prin toate locurile posibile :)). Momentan am unul in geanta, unul pe noptiera, si vreo 2-3 acasa la Brasov.

4. Cred ca am mai mult de 2 saptamani de cand am renuntat la a mai manca carne si nu cred ca voi mai pune in gura asa ceva vreodata...

5. Am mai tot timpul in geanta fursecuri pentru caini :)). Stiu ca pare ciudat, dar iubesc cainii si nu suport cand ii vad pe strazi vai de capul lor... Asa ca, mai mereu cand vad caini vagabonzi le dau de mancare :D.

6. Sunt maaare fan pufuleti :)).

7. Si... nu stiu ce sa mai zic despre mine :)). Sunt shopping addicted :)). Haine, incaltaminte, cosmetice :X, orice :D. Imi innebunesc colega de camera :)). O ia cu dureri de cap numai cand aude cuvantul cumparaturi :)).

Doamne ce greu a fost :)). 
Tagul nu stiu cui as mai putea sa il dau deoarece l-am vazut cam la toata lumea dar daca vreti sa il faceti, please do it :D. Si lasati-mi si mie link-ul sa il citesc.
Kisses si un weekend frumos va doresc!
Timi

Etichete: