Last week of... September

Bună fetelor!
Îmi plac și citesc cu drag postările de genul "Pictures of the week", daar bineînţeles că nu am atâta timp şi nici nu cred că aş avea ce să postez în fiecare săptămână :D. Așa că am făcut un compromis și voi face o postare o dată pe lună cu poze dintr-o săptămână anume :D. Soo, sper să vă placă, chiar dacă nu va fi mereu beauty & fashion related :D.

Luni am frecat ridichea toată ziua prin casă, n-am ieșit decât cu câinii afară. În schimb am descoperit un serial super drăguț, și anume Devious Maids. 


Marţi, în schimb, am avut program de umblat prin magazine și bineînțeles puțin shopping cu Laurica :D. Am prins reduceri în Humana de unde mi-am luat o geacă de blugi, un cardigan crem și o curea aurie, pe care bineînțeles că am uitat să le pozez. Le veți vedea vedea probabil în postarea cu noutățile de luna aceasta :D. Și am ajuns și în Takko de unde m-am ales cu fustița de mai jos :D. Am prins-o la reducere cu 16 lei.


Miercuri iar m-a apucat gatitul și am făcut din nou clătite cu ciuperci :D. Au ieșit delicioase ca de obicei :)), da știu, veșnica modestie :)).


Și sâmbătă am fost la ziua bunicii :D. Am avut o zi cu familia şi am mâncat din tortul meu preferat cu ciocolată :D.


În rest am stat pe acasă și am făcut bagaje pentru București. Bineînțeles că mi-am uitat o grămadă de lucruri și nu mi-am luat haine destul de groase pentru frigul de afară...
Cam asta a fost ultima mea săptămână din septembrie și va urma cât de curând o postare cu favoritele lunii :D. Voi cum v-ați petrecut săptămâna?

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , ,