Namaste India - Festivalul culturii indiene

Hello girls & guys!
Chiar dacă nu este beauty or fashion related m-am gândit pentru astăzi să vă povestesc puțin despre Namaste India :). Pentru cine nu știa deja, îmi place foarte mult cultura indiană și tot ce ține de ea, pasiune ce am moștenit-o de la mama :D. Așa căă... atunci când am aflat despre Festivalul culturii indiene nu m-am putut abține să nu merg și eu :D. Este un festival ce se ține anual în București, se organizează tot felul de activităţi, sunt standuri cu lucruşoare drăguţe de vânzare și chiar merită să mergeți. Au și un site site, dacă vă interesează :D.
Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar printre altele am stat acolo la o mică prezentare despre India văzută prin ochii unei tipe care a vizitat țara, all by herself. Am auzit povești interesante și genul de lucruri pe care nu le vei auzi niciodată într-o agenție de turism, lucruri pe care nu le poți afla decât când ajungi în locul respectiv. 
Mie mi-a plăcut, și dacă aveți șansa să veniți la anul, să o faceți :). Am prins și o vreme superbă iar oamenii erau foarte deschiși. Iar acum, în speranța că nu v-am pierdut, vă las cu câteva poze :D.Și pentru că nu m-am putut abține, am plecat de acolo cu o cămașa albă, simpluță, numai bună pentru vremea de afară :D. 


Cam atât a fost pentru astăzi, dar ne auzim cât de curând :). 

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , ,