Empties (8)

Hello people!
Hristos a înviat :).
Am amânat postarea asta că m-am tot luat cu altele pe cap și am ajuns de am mai golit câteva recipiente între timp șiiii a trebuit să le adaug și pe ele la final, ca să nu rămân cu ele pe data viitoare :D. Vă anunț că urmează o postare luungă soo bear with me :D

Produse cosmetice terminate, empties

- Apa micelară Garnier - Mi-a plăcut, nu usucă tenul, nu are miros, este foarte spornică și se descurcă binișor la îndepărtarea machiajului (cu exepția rimel-ului waterproof totuși). Am inclus-o și în favoritele anului.
- Gel de curățare Oriflame Love Nature - Mi-a plăcut, curăță delicat tenul și nu îl usucă.
- Toner Love Nature Oriflame - Nu avea alcool în el, asta mi-a plăcut. În plus, nu usca tenul și nu lăsa în urmă o peliculă lipicioasă, cum se întâmpla cu cel de la Apidermin. Și toner-ul și gelul de curățare au parfum în ele.
- Bifazicul Balea - Recumpărat și terminat pentru a nu-știu-câta oară. Parcă totuși în ultimele dăți când l-am folosit ceva s-a schimbat la el. Nu mai era atât de uleios și totodată nu mai îndepărta machiajul ochilor atât de ușor. Totuși, nu renunț atât de ușor la el, îl mai testez, sper doar să mi se fi părut :D.

Produse cosmetice terminate, empties

- Gel de duș Winter Cocoon Avon Senses - Mi-a ajuns cât să mă satur de el o vreme îndelungată :)). Mi-a plăcut, mirosul dulceag ca pentru iarnă (chiar dacă l-am folosit și în alte anotimpuri :)) ).
- Șampon Honey Treasures Garnier Ultra Doux - Un șampon ok, destul de blând cu părul și cu un miros plăcut.
- Gel de duș Nivea Water Lily - L-am primit din străinătate, nu știu dacă se găsește și la noi, dar merită încercat dacă îl găsiți. La fel, miroase foarte frumos și nu usucă pielea. Cică ar fi avut în el particule exfoliante și da, le-am văzut și eu din când în când, dar mi s-au părut inutile pentru că erau puține și nu simțeam că fac ceva anume.

Produse cosmetice terminate, empties

- Unt de corp de la Cien - A fost terminat de ceva timp, dar îl lăsasem acasă și uitam să îl pozez. Mi-a ajuns o perioadă destul de mare șiii a fost ok. Totuși nu m-a dat pe spate mirosul. Numai a cacao nu mirosea...
- Șampon uscat original Batiste - Mi-a plăcut, într-adevăr este mai bun decât cel de la Balea și merită drumul până la Hello Free Z One Discount :)).
- Deodorant Nivea Calm & Care - În afară de faptul că conține acel aluminiu șii dacă nu sunt atentă, mai lasă urme albe în urmă nu am absolut nimic să-i reproșez. Protejează foarte bine și are un miros subtil și plăcut.
- Cremă mâini și unghii cu ulei de argan Farmec - A fost bună, cât a fost și vremea caldă afară, totuși pe timp de iarnă mâinile mele aveau nevoie de ceva mai mult.

Produse cosmetice terminate, empties

- Sare de baie și scrub cu Ghimbir - Au făcut parte dintr-un set primit de ziua mea în care mai aveam și o loțiune de corp și un săpunel, iar astea au fost primele terminate. Mi-a plăcut mult mirosul și scrub-ul l-am iubit. Are particule mici și destul de fine, dar exfoliază foarte bine pielea. Dacă aș găsi prin magazine un produs full size asemănător măcar cu acesta, l-aș cumpăra cu siguranță.
- Mascara Avon Color Trend - Știu că îl luasem în amintirea unuia de demult pe care îl încercasem, dar parcă nu a fost la fel. Totuși pentru prețul pe care îl are este un rimel bunicel.
- Balsam de buze organic Sierra Bees - Mi-a plăcut foarte mult, este destul de gras și face o treabă destul de bună.
- Base & Top Coat Miss Sporty - Este o baza destul de bună și ajută la rezistența manichiurii. Singurul minus pe care l-am observat, atât la acesta cât și la cealaltă bază tot de la Miss Sporty, este că după ce treci de jumătatea sticluței începe să se îngroașe și devine din ce în ce mai greu de folosit. Totuși l-aș recumpăra.

Produse cosmetice terminate, empties

- Șampon Argan Oil and Cranberry Garnier Ultra Doux - Încă un șampon de la Garnier, terminat :D. Cu excepția mirosului, parcă mi-a plăcut mai mult celălalt, cu miere.
- Balsam de păr Balea Professional Oil Repair - A fost bun la început dar după ceva timp nu mi s-a părut că mai face ceva. Momentan m-am întors la balsamul de păr de la Dove și cred voi rămâne la ele pentru o vreme...
Ulei păr Syoss Glossing Shine-Seal - Terminat și recumpărat iar. Nu are rost să vă spun iar că-mi place :)).

Produse cosmetice terminate, empties

- Spumă curățare Nivea Aqua Effect - Varianta pentru ten uscat și sensibil, pentru că cealaltă.. ghici ce? avea alcool în ea... Mi-a plăcut, curăță delicat tenul și nu are miros.
- Gel de curățare peeling & mască Balea - Îmi place că exfoliază tenul și nu îl lasă uscat. L-am inclus și pe acesta în favoritele anului :D.

Produse cosmetice terminate, empties

Dintre toate produsele de mai sus sunt și câteva pe care le voi recumpăra cu siguranță cu prima ocazie:
- Apa micelară Garnier
- Bifazicul Balea
- Șamponul uscat Batiste
- Uleiul de păr Syos

Voi ați încercat vreunul din produsele de mai sus? Sau mai multe? :))

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,