Review - Crema pentru față și corp Nivea Care

Hello people!
Știu că iar am chiulit o perioadă, dar vă promit că voi reveni cât de curând la o rutină mai normală șii am planuri mari :D. Încă nu vă pot spune prea multe, dar veți vedea la momentul potrivit :D.
Totuși nu puteam să mai amân prea mult această postare pentru că este un produs care merita review de mai mult de jumătate de lună :D. Soo, am pierdut vremea destul, să începem :D.

Review Crema pentru fata si corp Nivea Care


Cremă pentru față și corp Nivea Care (cantitate 200ml, preț ~20 lei)

Am primit acu vreo lună și ceva vreo 2 mostre și la Brașov în lipsă de altceva, le-am încercat. Deeci, nu mi-a venit să cred. N-am mai avut de ceva timp o cremă atât e bună și care să-mi îndeplinească toate criteriile. Da, sunt dificilă și pretențioasă la capitolul ăsta :)).
În primul rând hidratează bine pielea și intră foarte repede în piele. Este genul de cremă pe care îți e drag să o folosești în fiecare zi, chiar și pe timp de vară. Am mai avut creme care totuși intrau în piele, dar când mi se făcea prea cald, o simțeam oarecum pe piele și o simțeam lipicioasă. Nu e un sentiment prea plăcut, vă garantez. Aceasta lasă pielea fină și deloc grasă sau lipicioasă șii exact așa rămâne.
De asemenea, are un miros foarte plăcut, ușor subtil, cel pe care îl știm cu toții, specific pentru Nivea aș zice eu.
Ca și textură, nimic extraordinar acolo, este o cremă. Am zis totuși să menționez :)). Ah da, se întinde foarte bine și necesită o cantitate destul de micuță. Deeci este și spornică.

Review Crema pentru fata si corp Nivea Care

Ca de obicei, vă las și cu listuța de ingrediente, pe care le-am și trecut deja prin dicționarul de ingrediente de pe Paula's Choice. Într-adevăr, din cauza unor ingrediente (cam toate de pe la finalul listei începând cu Linalool-ul), nu aș recomanda-o pentru ten (la partea asta sunt și mai pretențioasă). 

Review Crema pentru fata si corp Nivea Care

În mare, mi se pare o cremă bună, care merită încercată și își merită toți bănuții. Dacă din cauza unor mostre, am ajuns să cumpăr produsul full size (și chiar varianta mare, deoarece se mai găsește și la borcănaș mai mic), asta spune multe pentru mine :D.
Sper că v-am făcut curioase și să încercați și voi crema :).
Vă aștept cu drag întrebările și opiniile în secțiunea de comentarii!

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , , ,